Algerens Ringsted i dag!

Algerens Ringsted i dag!

Vidste du at Algerens Ringsted kan hjælpe med at redde din elskede terrasse fra kort levetid?

Alger er en skadelig sygdom for træ. Det forkorter livetiden for træet og gør alt ens terrasse-arbejde forspildt. Hvis man er i tvivl om hvad det er eller hvordan det kan afhjælpes – læs nedenstående og bliv klogere!

Har du problemer med algerens?

Mange danskere med terrasser har haft problemer med alger. Det ved Algerens Ringsted heldigvis alt om og ved hvordan det kan modvirkes. Algerne gnaver sig ind i marven på en god trækonstruktion og ødelægger stille og roligt ens træarbejde. Ikke alene terrasser kan ødelægges af alger, men dine/dit tag kan også blive ødelagt, misfarvet og skulle renoveres senere. Denne omkostning kan reduceres kraftigt, hvis man hopper ind og får et uforpligtende tilbud på Algerens Ringsted. Hvis der ikke vides om det er alger eller andet skidt på dit tag eller terrasse, kan der ringes til Algerens Ringsted og de vil vejlede eller selv komme ud og vurdere hvad det er.

Hvad er alger?

Alger er en “sygdom” der gnaver løs i alt hvad det kan leve på. Algernes hyppigste mål er træ og hustage. Angående træet er det ofte terrasser der bliver slagtet, især fordi mange ikke tænker over hvad det er og hvad konsekvenserne ved at have algerne på kan være. Algerne går også ofte efter hustage, især hvis det er gamle huse, med mange års skidt og dyr bakterier ud over dem. Alger lever nemlig både af taget, men de bliver tiltrukket af at hvad der er ovenpå, til at starte med, fordi det er det de vokser af. Mange husmødre bliver hysteriske, når der bliver set selv den mindste skygge af grønt snask på enten terrasse eller taget på huset, da det kan være en rigtig dyr fornøjelse at komme af med dem igen.

Algerens Ringsted løser alt

Hvis man går ind på Algerens Ringsted og beder om et uforpligtende tilbud, kan man være heldig og reducere ens omkostninger omkring algerne i tag eller terrasse med 80%. Der skal tænkes på at der skal købes en helt ny terrasse, hvor man her bare kan fikse problemet inden det går helt galt. Personalet hos Algerens Ringsted er søde, flinke og altid klar til en algekamp for livet! Jeg har selv brugt mig af deres ekspertise og vejledning. Somme tider endda omkostningsfrit, simplethen fordi deres mission er algebekæmpelse og udryddelse af skaden.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.