Billigt tøj til kvinder – enhver mands drøm

Billigt tøj til kvinder – enhver mands drøm

Jeg ved ikke hvorfor der ikke er flere der udbyder billigt tøj til kvinder og det pisser mig af. Det er ikke fordi det burde være svært at få gjort vel? Det er jo ikke svært at få lavet tøj der er billigt. Faktisk er det nærmest det eneste tøj man kan købe, altså noget som har været billigt at lave. Hvorfor er det så ikke billigt at købe???

Billigt tøj til kvinder giver mig kuldegysninger

Det er sådan at jeg endelig har fundet den perfekte side til at købe billigt tøj til kvinder. Det er både billigt, som jo er en af de væsentligste punkter for mig, da jeg ikke ligefrem har mange penge. Det ser også godt ud, hvilket jo faktisk bare er et plus på det hele kan man jo sige. Jeg er i hvert fald stor fan af at det tøj jeg køber også – udover at være billigt, ser godt ud. Det er jo en af de væsentligste grunde til at man går op i hvad man har på. Ellers ville vi jo bare jo rundt i tæpper, da det egentlig er en godt måde at få varmen på. Det er der så bare nogen i fortiden som ødelagde, da han eller hun besluttede at man nu skulle begynde at være fancy. Jeg er dog ikke sur over det, da jeg normalt for tøj til at se ret godt ud på min krop – masser af former hehe.

Mit nye problem med billigt tøj til kvinder

Jeg har nu fundet ud af at siden som jeg havde fundet med billigt tøj til kvinder er ren humbuk. Det er ren snyd. Jeg fik godt nok tilsendt nogle pakker med tøj, men tøjet var helt vildt ringe og i dårlig kvalitet. Værre kvalitet end man burde regne med når man køber tøj så billigt online. det er ret træls synes jeg. Det er nemlig ikke let at se på billederne om det er en seriøs butik eller om det bare er snyd det hele. Jeg fandt så ud af at det hele bare var snyd og et trick. Det er jeg naturligvis træt af, ikke mindst fordi jeg ikke tror at jeg kan få mine penge tilbage. Det er næsten det værste ved alt det her rod. Jeg er næsten rasende. Jeg kan ikke engang anmelde dem for snyd, fordi deres oplysninger på hjemmesiden er falske og de er ikke til at få fat i længere.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.