Ekspansionsbeholder – til dig der vil have kæmpe store ting

Ekspansionsbeholder – til dig der vil have kæmpe store ting

En ekspansion kender vi alle til. Det betyder BLIV KÆMPE. Det er simpelthen det en ekspansionsbeholder gør ved ting der puttes i dem. Hvis du smider en sandwich i den vil den blive nok ca. dobbelt størrelse. Det eneste du skal gøre er bare at smide den ned i og så klikke på start, vente en time og derefter tager du din kæmpe sandwich op.

En ekspansionsbeholder giver dig mulighed for lidt af hvert

Jeg er ikke en videnskabsmand, men jeg ved lidt af hvert bare ud fra ren logik. Det er jo en selvfølgelighed at hvis man putter mad i en ekspansionsbeholder og maden bliver dobbeltstørrelse, at det er lettere at brødføde mennesker. Det er derfor jeg tænker at man burde gøre det ved flere ting. Hvad med guld? Hvis man har 1 kilo guld og putter i beholderen, bliver det jo til 2 kilo guld. Det er ren matematik og snild tænkning. Hvis man ikke ville blive rig eller kunne tjene lidt ekstra penge, skulle man jo selvfølgelig ikke gøre dette. Det er bare en ting jeg har tænkt over. Det er ikke fordi det er løsning til alle jordens problemer, men det er da en løsning til mange. Der er stadig terrorister og nazister der hærger gaderne især i andre lande end Danmark, hvilket jeg er temmelig glad for. Det er jeg selvfølgelig glad for, fordi jeg faktisk bor i Danmark.

Ekspansionsbeholdere sænker dødeligheden til O

Som overskriften siger kan man jo sænke dødeligheden, altså fra sultende til nul. Det er jo nemt nok. Bare send nogle tusinde ekspansionsbeholdere til Afrika og alle de andre hungrende steder. Derfra skal de lige finde ud af hvor let det er ikke at sulte, bare ved at putte maden i beholderen i en lille time. Derfra kan alle mennekser fokusere på andre ting end at finde mad hele tiden. Det er nu vi kan løse problemerne med forurening og hvordan vi kommer til andre planeter. Det er en ting jeg glæder mig meget til. Den dag, hvor vi, altså menneskeheden, for mulighed for at tage turen til Mars eller en udenfor vores solsystem. Det er nemlig ikke noget jeg har tænkt var muligt før nu, nemlig fordi alle fokuserer på andre og også vigtige problemstillinger.

Det har været min anmeldelse, hvis man kan kalde det, det og jeg er temmelig tilfreds med det. Det er altså noget jeg vil skrive om igen så hæng på.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.