Fantastisk udvikling med NLP practitioner

Fantastisk udvikling med NLP practitioner

Har du også brug for at udvikle dig selv? Eller kender du nogen som ville have godt af at udvikle sig selv endnu mere? Med NLP practitioner, kommer du på dit livs rejse. Både for dig selv men også en rejse for dem omkring. Vi alle gemmer på kæmpe potentiale, som vi egentlig ikke bruger. Mange holder sig tilbage fordi de enten ikke ved de har disse fantastiske potentiale gemt i sig selv. Men grunden kan også være fordi du ikke tør at benytte dig at dette potentiale. Skal vi ikke allerede nu hjælpe dig med at finde dit sande jeg frem?

Hvad er NLP practitioner?

NLP uddannelse er med andre ord også kendt som Neuro Lingvistisk Programmering. Uddannelsen er ikke en statslig uddannelse. Men første del af vores udannelse. Du kan nemlig efter practitioner uddannelsen, tage master uddannselsen som er en videruddannelse. Med practitioner uddannelsen, giver du dig selv muligheden for at slippe dine potentialer fri. Du bliver med NLP practitioner præsenteret for forskellige redskaber, modeller og teorier, som skal hjælpe dig på vej til et bedre og mere forstående jeg. Du lærer omkring sammenhængen mellem sprog, forståelse og handling. Du kan på den anden måde også betegne NLP uddannelsen, som en uddannelse hvor du bliver bedre til at kommunikere forstå, tænke, agerer og forstå i forskellige situationer. Du lærer simpelthen at forandre dig selv og andre.

Jeg var glad for practitioner

Jeg var rigtig glad for at tage NLP practitioner. Min chef havde sendt mig og mine kollegaer på denne uddannelse, for at vi i svære situationer, ville blive bedre til at forstå hvordan vi skulle handle. Vi er nemlig alle sammen uddannet som social rådgivere, så jeg vi skal i vores arbejde kunne forstår og sætte os ind i andres situationer. Jeg vil sige at NLP practitioner, har gjort mig til et meget bedre og forstående menneske. Jeg har både anvendt det jeg har lært på arbejdet men også i mit privat liv. jeg har lært så meget omkring hvordan man skal tænke og agerer at jeg er helt forbavset over hvor positiv og let alt ting er blevet for mig efter. Jeg havde en tildens til at holde mig lidt tilbage på nogen punkter førhen. Jeg ikke har været så god til at få mit budskab ud. Jeg kan sige at efter jeg har været på NLP practitioner, har jeg ingen problemer med det mere. Jeg har fået en kæmpe selvindsigt som har gjort, jeg bare slapper mere af i mig selv og nyder alt omkring mig på en helt anden måde end før.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.