Fjällräven – det gode gamle klassiske look

Fjällräven – det gode gamle klassiske look

Hvis du er lidt oldschool og godt kan lide ældre mærker, med masser af kvalitet og erfaring. Hvis du godt kan lide at folk tænker, “ham der har da stil”. Så skal du have en Fjällräven taske. Det er god kvalitet blandet med stil og mixet til en perfekt taske.

Fjällräven på dupperne

Det er lige hvad du får hvis du skaffer en taske fra Fjällräven. Dupperne kommer op. Det er ligesom magi, men får en god følelse i hele kroppen, så snart man tager den på. Jeg har prøvet det selv.

Jeg har selv hele mit liv gået og tænkt at andres tasker var fede og følt mig lidt udenfor med min egen, som jeg købte i Bilka engang for længe siden.
En dag da min kæreste endelig blev færdig i skole fortalte hun mig at jeg kunne nuppe hendes. Det var en lille rygsæk fra Fjällräven, og den var topfed. Lige da jeg gik ud af døren med den “nye” taske på fik jeg det meget bedre end normalt. Jeg følte at alle kiggede på mig, på en god måde selvfølgelig. Det var en god følelse må jeg sige. Det blev ved i flere måneder, med den samme taske, indtil den trælse dag kom og hun sagde at hun skulle bruge tasken igen, til noget arbejde. Det var mit livs nedtur og jeg begyndte at bruge min egen kedelige taske igen og fik mindre selvtillid igen. Det var hårdt.

Det er underligt

Det kan være en underlig følelse, at få en ny taske. Denne følelse er dog tit positiv, især hvis tasken er fra Fjällräven. Det kan også være en underligt følelse at miste sin taske, og det kan være utrolig negativt især hvis den skulle være fra Fjällräven.
Jeg tænker ofte at Fjällräven har nogle utrolige syersker, fordi de er så dejlige at have på. Det er bare underligt at der skal være sådan en stor forskel på de forskellige tasker.
Jeg har også en teori om at Fjällräven har så meget erfaring og er så gode generelt at de bare laver de bedste tasker man faktisk kan få og den eneste måde man overgår dem vil være ved at overgå dem i erfaring, hvilket er meget svært, når de bliver ved med at leve. Ellers skal man vente til de går konkurs, hvilket også ville være meget trist.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.