Håndhygiejne er en livsvigtig del af livet

Håndhygiejne er en livsvigtig del af livet

Hvis du endnu ikke har lært vigtigheden af håndhygiejne burde du muligvis aflives. Jeg synes personligt at det burde være noget alle mennesker skulle tvinges til. Hvis du har hænderne nede i bukserne et par gange om dagen uden af vaske hænder og giver mig hånden, er det da skide ulækkert. Det betyder at jeg får samme bakterier på mig, som hvis jeg havde hænderne i buksen på dig. Det er klammo at tænke på.

Ved du hvornår du skal vaske hænder, for at have en god håndhygiejne?

Tommelfingerregel indenfor håndhygiejne, er selvfølgelig efter toiletbesøg. Efter det skal der helst sæbe og en god håndskrub ind, men det smutter for de fleste. Det er dog stadig ulækkert, fordi det er bare vand der ofte kommer ned over hænderne, hvilket ikke gør en hat ved bakterierne. Det er derfor der skal bruges sæbe, sæbe og mer, mer, mer sæbe. Det kan ikke siges nok. Håndhygiejne og sæbe går hånd i hånd, fordi det er der de normalt skal bruges.

Det er en vigtig del af dagen, at bruge sæbe. Hvis ikke du bruger sæbe eller desinficerende ting, bringer du en masse ulækkerhed med dig. Hvis du er syg og du ikke vasker hænder, vil jeg slå dig ihjel. Det er simpelt. Jeg skal ikke have dine inficerede bakterier, bare fordi du ikke fatter hvad håndhygiejne går ud på.

Hvad sker der hvis jeg lader være

Det sker det, at hvis jeg bliver statsminister eller diktator og dette dejlige lille land, vil jeg indføre håndhygiejne som et krav til den danske borger. Hvis dette bliver nedgjort eller andet, falder hammeren. 10 års fængsel til alle der bryder reglerne, uden mulighed for strafnedsættelse. Man vil dog få bedre vilkår, hvis man stikker andre, der gør grin med forbudet om håndhygiejne.

 

Selvfølgelig er det en joke, men håndhygiejne er dog ikke en joke. Det er faktisk vigtigt at man tage sig af sin hygiejne og ikke tager let på det. Det kan få store konsekvenser for både dig og de mennesker du omgåes med. Hvis du er syg eller en du kender er vil du eller dem omkring dig sandsynligvis også blive det, hvis ikke du gør noget ved din renlighed. Der skal vaskes hænder, hvis du ikke vil smitte folk. Som regel er man et godt nok menneske til ikke at ville smitte andre og man gør det.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.