Herretasker til alle formål du kan tænke dig

Herretasker til alle formål du kan tænke dig

Hvis du er en mand har du sikkert kun 1 eller måske 2 tasker, du faktisk bruger. Det er en fejl, hvis du gerne vil vise din bedste side i alle tænkelige scenarier. Tasker siger noget om dig. Hvis du bruger en normal rygsæk er du temmelig basic, vil mange piger tænke. Det er vil helt sikkert ikke være. Derfor skal du have herretasker til et hvert formål, som du kan tænke dig til.

Herretasker er en vigtigt del af din wardrobe

Det handler simpelthen om, at sætte dit tøj sammen på en fornuftig måde. Det er alt sammen med til at vise din bedste side frem og hjælpe dig til at se godt ud. Det er vigtigt for mange mænd at vise folk de føler sig tiltrukket af, at det har styr på sig selv og sit liv. Det gør man nemt, ved at sætte sit tøj godt sammen. Det hele ødelægges dog, hvis tasken ikke passer til tøjet. Hvis du går med helt lyst eller mørkt tøj og du har en eller anden grim grøn eller bare en grim taske, vil du ødelægge hele dit nyvundne image. Det er en dum ide. Hvis du endelig faktisk har sat dit tøj sammen så det ser bare nogenlunde godt ud, skal din herretaske altså passe til.

Sæt dit image godt sammen med en herretaske

Du vil altid se bedre ud, hvis du har en god herretaske med dig. Normalt vil jeg mene at en skuldertaske, der giver en professionelt look, vil være bedst. Den skal helt være af læder og plads til en bærbar og nogle vigtige dokumenter. Det vil få dig til at se vigtig ud, i folks øjne, som om du netop lige er kommet fra arbejde og har lavet “big bank money”. Det er noget piger godt kan lide i hvert fald. Jeg har ikke så meget styr på homo seksualitet, men tænker da også at de fleste mænd gerne vil have en mand der laver gode penge – eller bare ser ud som det. Det handler om udseende og image. Det hele hjælper hvis du vil se godt ud. Dit tøj skal helst være sort og en lysere farve. Derefter skal der også komme nogle fede sko. Helst ikke sneakers, men noget lidt mere cool. Et par ultra boost er okay, hvis de er sort eller helt hvid. Til sidst skal der komme en fantastisk fed herretaske.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.