Hvad er en visuel identitet?

Hvad er en visuel identitet?

Et godt spørgsmål som alle virksomheder skal spørge sig selv er, hvad er et visuel identitet? Hvordan vil jeg adskille mig fra mine konkurrenter og hvordan skal mine kunder se min virksomhed og hvad jeg laver. Det er noget alle virksomheder, store som små, bruger rigtig mange penge på at finde ud af. Det kan tage alt fra 1 person til 20 personer om at lave en logo, som en virksomhed skal bruge for evigt.

Hvordan får man et visuel identitet?

Står du og skal bruge en visuel identitet til din nye virksomheder, eller har du måske allerede en virksomhed, som trænger til at redesign? Typisk så ser jeg mange nye virksomheder, som roder i flere måneder og bruger alt for mange timer på at skabe et design for deres virksomhed. Om det så er hjemmesidedesign, firmalogo, trykt markedsføring, online markedsføring, indretning i en butik eller andet, så bruger mange nye iværksættere alt for meget tid og penge på det. For det første er der mange der går alt for meget op i hvordan man skal kigge på deres virksomhed, og specielt fordi de selv prøver at lave et logo, de selv prøver at lave et design og så ender det bare med at bliver uprofessionelt.
Så hvordan får man et lækkert visuel identitet, til hele ens virksomhed der udstråler professionalisme til ens kunder, man kan blandt andet tage fat i en virksomhed som Damgraphics.

Hvad laver Damgraphics så?

Damgraphics kan lave et komplet design af din virksomheds visuelle identitet. Står du og skal have en komplet løsning, der giver din virksomhed et 360 grader visuel design, så kan de hjælpe hos Damgraphics. De laver alt fra firmalogo, hjemmeside til markedsføring om det er på tryk eller online. Det gode ved at få et komplet design, er at alting spiller sammen og sender et professionelt signal til dine kunder.
En ting som de også laver ved siden af, som er spændende for rigtig mange virksomheder er App-udvikling. Det er for rigtig mange virksomheder en fordel at have en App, således at ens kunder kan finde dem online, men også på andre platforme som Apple Store eller Google Play. Fordelen ved at gøre brug af en virksomhed som Damgraphics er at, de laver et design billigt, således at virksomheder i alle størrelser har råd til det. Der findes mange som laver forskellige designs, men jeg kan klart anbefale Damgraphics, noget som også kan ses på deres gode referencer og videoer.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.