Hvad er robotics og er det godt?

Hvad er robotics og er det godt?

Hvad er robotics mon? Det er noget du kan læse om hvis du følger med i denne tekst. Eller er det? Det ved du ikke og det jeg heller ikke. Det er ligesom bare noget der kommer til mig.

Ved du det? Hvad er robotics?

Det ved du sandsynligvis ikke, hvilket jeg egentlig heller ikke gør. Jeg er personligt heller ikke særligt interesseret i det, da det ikke har noget med mig at gøre.
Jeg kommer dog med mine egne tanker omkring hvad er robotics. Jeg har nemlig hvad man kan kalde gisninger og det nyder jeg at spytte ud til befolkningen.

Hvad er robotics spørger du. Jeg tænker det har noget at gøre med robotter. Eller måske optimering ved hjælp af enten en robot eller noget lignende. Måske en slags software der kan optimere noget for dig eller måske din virksomhed. Jeg er dog ingen ekspert, på noget som helst faktisk. Måske lige udover at lukke skrald ud på det store internet.
Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige til robotics. Altså det burde jo være mig der søgte efter “hvad er robotics” og mig der læste andre folks vise ord. Ikke omvendt. Men sådan er verden ikke længere. Jeg kan sprøjte så mange fake-news ud, som jeg har lyst til og det er lige hvad jeg har tænkt mig. Jeg er træt af at være en forkæmper for oplysninger og jeg for at der skal ses på tingene med kritiske øjne. Fra nu af kan man se en youtube video og være en ekspert på et hvilket som helst område. Fact.

Det er jo lige meget

Altså hvorfor er det overhovedet så vigtigt at verden skal være så f*cking ren. Jesus. Det er jo ligegyldigt om vi så fik alle EU-landende til at gå ind for alle de sindsyge direktiver, der begynder at boble frem. Alle feminazisterne går jo amok. Jeg hader det. Systemet er gået af lave. Det er for meget. Mænd der blevet forkert retsforfulgt, fordi en kvinde løj i retten. Kvinder der bliver mere og mere sårbare. Mænd der i håb om at få mere held hos selvsamme kvinder, bliver på samme måde. Social Justice Warriors er blevet en ting. Det er for meget.
Alt dette foregår og der er stadig folk der synes det er vigtigt at vide hvad robotics er… Måske er det faktisk en god ting. Så er der da stadig noget normalt der foregår.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.