Hvordan man bruger en klapvogn på ferie i København

Hvordan man bruger en klapvogn på ferie i København

Hos lej en barnevogn kan du blandt andet leje en klapvogn til næste familieudflugt.

Vi skulle på ferie til København, til hverdag bor vi i Barcelona. Vi tager 4 personer hjem hver anden måned. Vi skal besøge både min mor og far og også min mands forældre, dernæst er der jo veninder og venner som også skal vedligeholdes. Nogen gange skal vi leje en klapvogn når vi skal på tur, det er så smart for så er vi fri for at medbringe vores eget udstyr og risikere at hjulene bliver slået skæve under transporten eller når udstyret bliver smidt ind i flyvemaskinen.

Nemt at leje en klapvogn

Når vi ankommer så skal vi som det første en tur forbi Pelican Self Store i Brøndby, jeg har nemlig bestilt en lejet klapvogn og den kan vi hente mellem kl. 10 og 18. Jeg kunne i øvrigt også have lejet 2 autostole, en til vores lille dreng på 10 måneder og en til vores store pige på 3 år – men det er en helt anden historie. Men det smarte er at man kan leje babyudstyr hos barnevogns udlejerne, det er nemt og bekvemt og så har de netop fået en ny hjemmeside som gør det meget mere overskueligt, det er så godt.

Nå, men vi nåede lige til Brøndby før de lukkede og de søde personaler kunne let lige hente udstyret i deres lokale. Som jeg forstode det, lå lokalet lige bagved receptionen, det kalder jeg smart.

Skal HELE familien på tur? Læs mere om leje af bus til f.eks. en familieudflugt. 

Gør ferien nemmere

På vej hjem til mine forældre i Køge talte vi om hvilke ture vi skulle på denne gang, vi kunne tage en tur i Tivoli, eller på Bakken. Dog blev vi enige om at tage en tur til Den blå Planet i Kastrup hvor børnene kan se alle fiskene og vi kan kigge på den storslåede arkitektur. Skønt at vi bare kan tage den lejede klapvogn med rundt på museet – det er en fordel når den lille skal sove til middag, det har også den fordel at den lejede klapvogn kan bruges som ”rollator” til vores gamle oldefar som gerne skal have noget at støtte sig til. Vores oldemor køre rundt i en elektrisk vogn så hun havde ingen problemer med at komme rundt. Vores lille datter gik selv rundt og kiggede på de flotte fisk og vi synes som voksne at vi havde en rigtig dejlig dag sammen med familien – som vi savner til hverdag. Lejet udstyr fra barnevogn udlejeren gør vores ferier meget nemmere når vi er i Danmark.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.