Jeg fik opmærksomhed på mine dame t-shirts

Jeg fik opmærksomhed på mine dame t-shirts

Alle os kvinder går med dame T-shirts. Jeg tror ikke at jeg ikke kender nogen som ikke ejer en dame T-shirts. Vi bliver næsten nødt til at eje T-shirts. Ellers kan det hurtigt blive varmt om sommeren, hvis vi skal gå i lange bluser og pullovers. Jeg er ihvertfald rigtig glad for at gå med dame T-shirts. Det handler selvfølgelig også om at jeg nok ikke er så vild med lange ærmer om sommeren, fordi jeg gerne vil nyde solen og have farve. Jeg er typen som faktisk somregl plejer at gå med hvide og sorte T-shirts. Men i år tænkte jeg at der skulle ske en forandring. Kunne du også tænke dig at vide mere om min forandring og om dame T-shirts, så synes jeg du skal læse med her.

Jeg købte nye dame T-shirts

Eftersom at jeg i år tænkte at jeg ville prøve noget anerledes end almindelige hvide og sorte dame T-shirts, bestilte jeg nogen nye. Jeg valgte at bestille nogen vildt smarte og moderne T-shirts. De her T-shirts har jeg været rigtig glad for. Det har været T-shirts som har været med til at skille mig ud fra andre. De er farvet og printet. Det er som sagt ikke noget jeg som det første vil gå hen og kigge på, hvis jeg var ude i centeret eller en tur nede i gågaden. Men som sagt, så skulle i år være anerledes. Alt behøver ikke være det samme hvert år. Det var faktisk min kæreste som anbefalede mig, at jeg skulle prøve at komme ud af min comfort zone. For han syne det er vildt fedt og inspirerende når man tør at skille sig ud og være et forbillede for andre kvinder ud fra ens tøjvalg. Jeg tog selvfølgelig hans ord til mig og kastede mig ud i nye muligheder inden for dame T-shirts.

Midtpunktet til festligheder

Som i nok har bemærket, har jeg været rigtig glad for min beslutning, med at komme ud af min comfort zone. Jeg valgte at tage en af mine nye T-shirts på til min mors fødselsdag. Det var et godt valg. Jeg fik ihvertfald en masse positiv tilbagemeldinger på min nye T-shirt. Jeg følte mig som midtpunktet til min mors fødselsdag. Jeg kunne sagtens finde på at tage en af mine andre farverige og printede dame T-shirts på til en af mine andre festligheder som jeg skal til her hen over sommeren.

Skal din kæreste og mand også forkæles med noget nyt, kan du købe herre tasker her 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.