Lej en bus

Lej en bus

Hvor kan jeg leje en bus?

Hej.
Jeg er blevet ansvarlig for vores kommende firmatur til tyskland og jeg er lidt i tvivl om hvor vi jeg skal lej en bus.

Efter at jeg er blevet tillidsrepræsentant i firmat er jeg blevet pålagt nogle uforudsete ekstra opgaver i form at jeg skal stå for vores 2 årlige firmature.
Jeg har gået og tænkt på om der er et dansk busfirma der kan levere en bus fra Danmark, til Tyskland og kan følge med os rundt dernede hele dagen.
Vi skal en tur i Heide Park på en lørdag og jeg regner med at det er en tur der vare fra tidligt morgen og til sent aften. På vej hjem kunne jeg godt tænke mig hvis der var et stop ved noget grænsehandel, da dette ville gøre det nemmere at pitche ideen til mine kollegaer, da cirka halvdelen af dem ikke er helt hooked på at tage i forlystelsespark.
Det er faktisk ret sjovt at det for en gang skyld er alle dem der har børn, der gerne vil med.
Jeg regner med at vi bliver et sted imellem 35 og 45 personer der skal af sted, så derfor skal det være en bus med en kapacitet til dette. Udover dette er der tradition for at vi på firmature får en bitter eller 2 på vejen, hvilket altid skaber rigtig god stemning. Jeg ved dog også at der altid er mindst en der spilder noget på vejen, så hvis vi kan finde en ordning med nogle sæde overtræk eller noget lignende så er vi helt sikkert interesseret i dette så vi ikke skal til at betale for at få renset et eller flere sæder.
Jeg tænker at det billigste må være at have en bussen til at vente dernede på os, i stedet for at den køre hjem og at der kommer en ny efter os om aftenen.

Hvis der er nogle der har gode råd til hvor jeg kan lej en bus, så høre jeg gerne fra jer.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.