Luftfoto i Billund

Luftfoto i Billund

Med droner kan man nu få taget luftfoto i Billund – det giver helt unikke resultater! Med dronerne kan man skabe et helt unikt overblik oppe fra luften, og på den måde få taget nogle kreative og flotte billeder. Dronerne flyver altså op i luften til en højde der er passende, det afhænger af hvor stort et billede du skal have af en bestemt ting.

Unikke luftfotograferinger

Vi skulle have taget et luftfoto i Billund af vores ejendom, og dermed fandt vi ud af at dronefotografering var optimalt til netop dette. Det skete nemt og hurtigt, og vi fik ekstremt gode resultater. Dronerne flyver op på kort tid, og så tager de mange billeder så man kan vælge det man selv synes er bedst. Senere hen tror vi også vi vil have et luftfoto i Billund af selve byen. Det kunne være et godt billede til stuen eller andet. Men generelt så er dronerne en god mulighed for at skabe unikke resultater, og i vores tilfælde var det et luftfoto i Billund af vores ejendom. Vi blev meget tilfredse.

Mere end luftfoto

Udover en luftfotografering, så kan dronerne også meget mere. Blandt andet fandt vi ud af at de kunne filme osv. Derfor overvejer nogle af vores venner nu også at få foretaget sig dette. De har længe snakket om at få et luftfoto i Billund af deres nye tilbygninger. Men nu da de ved at de kan få lavet en reklamefilm, så overvejer de at få det. De har en virksomhed som bliver drevet på deltid, og derfor vil de gerne have en reklamefilm til deres facebook side. Et luftfoto i Billund af selve byen kunne også være en god ide til deres facebook coverbillede, da det symboliserer byen og at virksomheden er lokal.

Læs mere om hvorfor App-udvikling er smart her

Anmeldelse af resultatet

Da vi fik taget vores billeder blev vi meget tilfredse. Vi fik som nævnt før taget et luftfoto i Billund, og det blev meget godt. Vi er super tilfredse, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi får dette. Vi har fået mange ideér efterfølgende til et luftfoto i Billund eller et andet sted. Dronerne giver bare så mange muligheder, da de kan flyve over det hele. Det er ikke bare oppe fra og ned, man kan også få andre gode billeder af eksempelvis vindmøller eller andet. Det er kun fantasien der sætter grænser, og vi glæder os til at få taget et luftfoto i Billund igen en dag.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.