Relaxation massagestol – nem at tage i brug

Relaxation massagestol – nem at tage i brug

Med en dejlig relaxation massagestol kan du slappe helt af på arbejdet, og din dag bliver hundrede gange bedre. Sådan en massagestol kan anskaffes med virksomheden Activewellness, her kan du også få sådan en til billige penge. Jeg er en af de få som har meget erfaring med massagestole og jeg kan sige at de er meget gode.

Vil du gerne vide mere? Så læs med på indlægget her.

Nem massage med en relaxation massagestol

Har du også et personale der har gået og efterspurgt en god form for afslappelse på kontoret? Det er ofte noget man ser blandt kontorarbejde. Og virksomheden Activewellness er med til at give dine medarbejdere en form for afslappelse med deres nye relaxation massagestol. Denne stol er med til at afslappe alle dine medarbejdere på en stresset fredag. Idet stolen har mange forskellige funktioner som gør det muligt at indstille den til alle og enhver. Det kunne jo være at du havde nogle medarbejder som ikke var så vild med en hård massage. Så er det godt at du med deres relaxation massagestol kan indstille hårdheden ved massagen.

Stolen er meget kendt for at være flexibel, fordi den kan indstilles så den ligger vandret, og den har også sådan nogle plader, så fødderne bliver masseret. Hermed er den også en af de få massagestole som har en funktion der hedder “Zero-gravity” som er med til at give en helt unik følelse af vægtløshed, mens du bliver masseret. Dette tør jo siges at der ikke er mange der kan tilbyde, der er også derfor at virksomheden er så langt foran deres konkurrenter.

Relaxation massagestol med Activewellness

Jeg har for lang tid siden bestilt 5 af disse relaxation massagestol hjem til kontoret. Det betød så at mine medarbejdere kunne slappe af i deres pause, og blive stresset af. Her kan jeg så fortælle at det var en meget effektiv løsning på deres stress problem. Idet de ofte begyndte at stresse helt af på en fredag eftermiddag. De havde nemlig også efterspurgt noget lignende en massagestol i en lang periode.

Men der er så mange af mine medarbejdere som er blevet meget glad for den, og de bruger den faktisk hver dag. Her kan jeg så sige at jeg med glæde vil anbefale sådan en stol til alle som har i tankerne om at anskaffe sig sådan en fætter til sin arbejdsplads. Idet den skaber stor glæde, og gør dine medarbejdere mere produktiv på alle måder.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.