Samsung reparation til folk med stil

Samsung reparation til folk med stil

Samsung er jo et brand der efterhånden kan måle sig temmelig godt med Apple. Det betyder jo lidt for klassen omhandlende produkterne de spytter ud. Så hvis du har en Samsung mobil med ødelagt skærm kan jeg jo lige fortælle dig om en såkaldt Samsung reparation.

Samsung reparation for dig og alle der har penge

Hvis du ikke helt ved om din Samsung har lov til en sådan reparation skal du ikke frygte. Det er for alle der har pengene til det. Det er selvfølgelig ikke dyrt, det ville være dumt. Der er utrolig meget konkurrence på det felt, hvilket betyder at priser sænkes meget. Engang ville det nok koste et par tusinde, for at få repareret din nye iPhone, men nu koster det jo ca. 1000 kr., og det er endda med en god skærm. Her i butikken ved jeg også hvad jeg snakker om, fordi jeg har en masse livserfaring og er ikke bange for at snakke om den. In my humble opinion synes jeg en god idé med en Samsung reparation, især hvis skærmen er fuldstændigt flækket.

Jeg har selv en iPhone

Selvom jeg har en iPhone kan jeg godt sætte pris på den flotte Samsung Galaxy S9. Det er et mesterværk indenfor smartphones. Derfor står jeg indenfor at få sin Samsung til en Samsung reparation, as soon as possible, hvis ens skærm er gået i stykker. Især hvis det er en fuldstændig flækket skærm, skal den til reparation med det samme.

Jeg havde engang en Samsung Galaxy S6, men jeg blev træt at den. Jeg købte den efter, at havde brugt en HTC One i nogle år. Jeg synes det var en super god mobil, HTC’en. Den var bygget, næsten som en gammel Nokia i min mening. Den var virkelig holdbar og klarede sig godt i alle sine år, bortset fra at den ikke havde nok batteritid, til sidst. Derudover havde den heller ikke særlig meget RAM og den processer var faktisk ikke super heller. Da jeg købte den engang var den på toppen af markedet og jeg var helt forelsket i den, men det ændrede sig hurtigt efter, dens efterfølger og de nye iPhones.
Men så købte jeg den dumme S6 og blev hurtigt træt af den, hvorefter jeg opgraderede til en iPhone 7, hvilket har fungeret perfekt lige siden.

Men ellers hvis jeg selv havde en ødelagt Samsung, ville jeg få den til en Samsung reparation så hurtigt som muligt.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.