UBS gadgets er en sjov og afvekslende hobby – hobbyer for alle

UBS gadgets er en sjov og afvekslende hobby – hobbyer for alle

Denne indledning vil sandsynligvis kun fange mænd. Chancerne er, at den også kun vil fange et lille segment af mænd. Det her handler nemlig om gadgets. Mere præcist så er det USB gadgets. Det er faktisk en lidt sjov hobby. Man kan faktisk have man små sjove fiduser til sin USB-port.

Hvad er disse USB gadgets egentlig?

USB gadgets kan være nærmest alle former for sjov. Det er en lille fidus, som enten er batteridrevet og den bliver ladet op via USB eller en fidus, som kører på strøm som den får når den er sluttet til en USB. Deraf er ordet USB gadgets kommet Det er selvfølgelig kun pluralis, når man har mere end én gadget. Jeg kan dog garantere især mændene der læser med at du hurtigt får anskaffet mere end én fidus til USB’en. Det er simpelthen umuligt ikke at købe flere når du er begyndt. Tro mig. Jeg har været der selv – og er det stadig. Jeg er fanget i en endeløs gadget-indkøbsbane. Jeg kan fysisk ikke lade være med at søge efter nye sjove fiduser, som kan leges med. Det er generelt sådan jeg har det med alt, når jeg har fundet en ny hobby. Det er et forbandelse og en velsignelse, simpelthen fordi jeg altid har noget at lave. Problemet er bare at det ikke er noget specielt produktivt jeg laver.

Hvordan starter man som USB gadgets-samler?

Det er simpelt. Køb en USB gadget til dit barn eller kæreste, bare sådan for sjov. Derefter er det sandsynligvis kun dig der synes den var sjov. På den måde opbygger du en “haha, jeg synes det er en sjov fidus” idé i dit hovede. Den idé forsvinder bare ikke igen. Du kan kun stilne dit behov for at købe nye USB gadgets, ved at købe flere. Det er en ond cirkel, men det er en cirkel jeg er begyndt at elske.

Det er dog ikke noget jeg anbefaler at begynde på, hvis du ikke har penge til at opretholde købene af USB gadgets. Det er nemlig ikke en sjov hobby hvis man ikke kan blive ved med at få nye sjove ting at lege med. Det kan derfor blive hårdt, hvis man ikke har penge til det og man kan lege med tanken om at låne penge til nye sjove fiduser. Jeg har selv et lån, men det er ikke en god idé at bruge de lånte penge på USB fiduser.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.