Vingummier som du vil elske

Vingummier som du vil elske

Vingummier kommer i mange forskellige former og farver ligesom os mennesker. Hos Sliknet findes der mange forskellige varianter. De findes også i forskellige indpakninger og størrelser.

Vingummier i forskellige varianter

Der findes et utal af forskellige vingummier ude på markedet. Det er ikke kun farver, smage og størrelser der differentiere de forskellige vingummier. Producenterne er den største faktor når vi snakker om forskellige vingummier. Den helt store gigant er Haribo. Alle kender Haribo, og de er jo nok suverænt bedst kendt for deres vingummi bamser. Udover bamserne så laver de alligevel 1000 andre slags vingummier som f.eks. Tropifruti, Sutter og Stjernemix.
Man kan også gå over i en helt anden type vingummi såsom engelsk vingummi. Den engelske vingummi er kendt for at være mere blød i det, og er foretrukket af mange som en “snack” der kan stå fremme i en skål, på stuebordet eller i køkkenet.

Størrelser og priser

Uanset hvor meget, hvornår og hvilken slags vingummi du foretrækker, så skal du regne med at 1 kilo ca koster 100kr. Med den viden kan du nemt og hurtigt selv vurdere om du har fundet noget i den dyre ende eller om du har være heldig at finde noget til en god kilopris. Man skal dog være meget opmærksom på at kvalitet og pris ofte hænger sammen i slik verdenen. Hvis du betaler mere end de 100kr/kiloet, så er det højest sandsynligt fordi der er brugt mere naturlige farve- og smagsstoffer, end der er i det billige slik. Det må man så gøre op med sig selv, om man bare går all in på dårlig mave, hvis man alligevel går amok i slik.

Sliknet

Hos sliknet ønsker vi at give kunden en god oplevelse når de besøger os, derfor har vi gjort hjemmesiden så nem som muligt at finde rundt i. Vi forsøger så vidt muligt at være den største slikforhandler i Danmark, men der er et stykke vej endnu, inden vi opnår den titel.
Vi forsøger så vidt muligt at forhandle alle de kendte mærker inden for slik, chokolade, lakrids og hvad vi ellers har i shoppen.
For mange af vores konkurrenter handler det bare om at sælge så mange vingummier de kan. Altså det er bare ren omsætning der driver dem. Men hos os, er det passionen for slik, der er altafgørende. Vi forhandler kun slik vi selv kan stå inde for og derfor vil du aldrig opleve, at vores blandede slik indeholder noget, du ikke vil blive glad for.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.