Oplev den elektriske Ford Transit Custom – Fremtidens teknologi og innovation

the interior of a car with a steering wheel and dashboard

I en verden, hvor teknologi og bæredygtighed spiller en stadig større rolle, er det vigtigt at vælge en varevogn, der ikke kun er effektiv, men også fremtidsorienteret. Her kommer den elektriske Ford Transit Custom ind i billedet. Med sit innovative design og avancerede teknologier sætter denne model nye standarder for varevogne i dag.

 

Banebrydende Elektrisk Drivlinje

Den elektriske Ford Transit Custom, også kaldt E-Transit Custom,  er udstyret med en kraftfuld elektrisk motor, der leverer en glidende og støjsvag køreoplevelse. 

Med en rækkevidde på op til 327 km, kan den elektriske varebil dække de fleste daglige behov. Men denne varevogn ikke kun miljøvenlig, den er også praktisk for både små og store virksomheder. Den elektriske motor reducerer ikke kun CO2-udslippet, men også de samlede driftsomkostninger, hvilket gør den til et økonomisk fornuftigt valg.

Udover el, kan Transit Custom også fås som plug-in hybrid og med almindelig diesel motor. 

 

Erhvervsleasing af Ford Transit Custom

Ford erhvervsleasing er en tjeneste, der giver virksomheder mulighed for at lease biler til erhvervsmæssig brug. Det betyder, at virksomheder kan bruge Ford-biler i deres daglige drift uden at skulle købe dem direkte. 

Ved erhvervsleasing af f.eks. den nye Ford Transit Custom har virksomheder ofte lavere månedlige betalinger sammenlignet med køb, og der er forskellige leasingaftaler til rådighed, som kan tilpasses virksomhedens behov. Ford tilbyder også service og vedligeholdelse som en del af mange leasingaftaler, hvilket kan hjælpe med at reducere driftsomkostningerne og sikre, at bilerne altid er i god stand.

 

Avancerede teknologier for øget effektivitet

Teknologi spiller en central rolle i Ford Transit Custom. Den kommer med en række avancerede funktioner, der gør hverdagen lettere for chaufføren. Blandt de mest bemærkelsesværdige er Ford SYNC 4, et integreret kommunikations- og underholdningssystem, der giver mulighed for håndfri opkald og stemmekontrol af musik og navigation. Med den intuitive touchskærm er det nemt at holde forbindelsen og fokusere på vejen.

 

Sikkerhed i første række

Sikkerhed er en topprioritet for Ford, og Transit Custom er ingen undtagelse. Modellen er udstyret med en række sikkerhedsfunktioner som f.eks. Pre-Collision Assist med automatisk nødbremse, fartpilot og med intelligent fartbegrænsning og trafikskiltegenkendelse. Disse funktioner arbejder sammen for at beskytte både chauffør og last, hvilket sikrer en tryg kørsel under alle forhold.

 

Fleksibel indretning og lastkapacitet

Den elektriske Ford Transit Custom tilbyder en fleksibel indretning, der kan tilpasses enhver virksomheds behov. Med forskellige længde- og højdevarianter er der plads til alt fra værktøj og materialer til større varer. Den rummelige kabine er designet med komfort i tankerne, hvilket gør lange køreture mere behagelige for chaufføren.

 

Fordelene ved elektriske varevogne

At vælge en elektrisk varevogn som Ford Transit Custom kommer med mange fordele. Udover at være miljøvenlig, nyder du godt af lavere driftsomkostninger takket være reducerede brændstof- og vedligeholdelsesudgifter. Derudover får du adgang til grønne zoner i byerne, som ofte er forbeholdt lavemissionskøretøjer.

Ford Transit Custom er mere end bare en varevogn; det er en investering i fremtiden. Med dens kombination af avanceret teknologi, sikkerhed og bæredygtighed, er det det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at være på forkant med udviklingen.

Med den elektriske Ford Transit Custom er fremtiden lige rundt om hjørnet. Gør din virksomhed mere bæredygtig og teknologisk avanceret ved at investere i en varevogn, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Besøg Andersen Biler i dag og oplev forskellen.