Leje af el-scooter: Forstå dine forsikringsmuligheder

Når du vælger at leje en el-scooter hos Pegasus Mobility, er det en løsning, der ikke kun giver mobilitet, men også fleksibilitet i hverdagen. Hos Pegasus Elscooter tilbyder vi lejeaftaler, der inkluderer omfattende service og vedligeholdelse, så du kan fokusere på at nyde din nye frihed. Men hvad med forsikringen? Hvordan fungerer det, når du lejer en el-scooter, og hvilke muligheder har du for at sikre dig økonomisk, hvis uheldet skulle være ude?

Når du lejer en el-scooter gennem os, er en af de mest bekvemme løsninger, at din eksisterende indboforsikring kan dække skader, som du måtte forvolde på andres ejendom eller personer. Mange forsikringsselskaber betragter en el-scooter, der kører op til 15 km/t, som værende ligestillet med en cykel, hvilket betyder, at ansvarsdækningen normalt er inkluderet i din nuværende forsikring. Dette er en kæmpe fordel, da du undgår at skulle tegne en særskilt ansvarsforsikring.

Men hvad sker der, hvis din scooter bliver udsat for hærværk eller bliver stjålet? I sådanne tilfælde vil din indboforsikring også kunne dække tabet, så længe scooteren var korrekt låst. Dette er vigtigt at være opmærksom på, da det kan gøre en stor forskel i forhold til, hvordan din forsikring vil behandle en eventuel skadeanmeldelse. For at være sikker på, at alt er i orden, anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab og informerer dem om, at du har tilføjet en el-scooter til husstanden.

For nogle kan det være fristende at tegne en kaskoforsikring for at være helt dækket ind. En kaskoforsikring ville nemlig dække de skader, som du selv måtte forvolde på din lejescooter, eksempelvis hvis du kommer til at køre ind i en lygtepæl. Her skal man dog være opmærksom på, at præmierne ofte kan være så høje, at det i længden ikke kan betale sig. Derfor anbefaler vi hos Pegasus, at man nøje overvejer behovet for kaskodækning og eventuelt i stedet benytter sig af vores omfattende serviceaftale, der allerede inkluderer mange af de typiske reparationer.

Hvis en anden person forvolder skade på din scooter, vil det være deres ansvarsforsikring, der skal dække omkostningerne. Dette kan dog kræve lidt papirarbejde og kommunikation med forsikringsselskabet, men her står vi altid klar til at hjælpe dig med at få styr på sagen. Hos Pegasus ønsker vi at sikre, at du ikke skal stå alene med disse udfordringer.

Vi stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse som lejer. Derfor tilbyder vi en samlet pakke, der inkluderer både vedligeholdelse og forsikring, så du kan nyde din nye frihed uden bekymringer.