De 5 bedste gamer muse fra ASUS ROG 2022

Hvert år udgiver ASUS ROG (Republic of Gamers) et nyt lineup af gamer-mus. Nogle er inkrementelle opgraderinger fra den foregående års model, mens andre er komplette overhalinger.

 

For 2022 er der fem forskellige gamer-mus at vælge imellem, hver med sit eget sæt af funktioner og fordele. Så hvilken er den rigtige for dig? Lad os tage et kig på de fem bedste gaming mus fra ASUS ROG 2022.

 

ASUS ROG Gladius II Origin Gaming Mouse: ASUS ROG Gladius II Origin Gaming Mouse

ASUS ROG Gladius II Origin er en ambidextrous gamer-mus, der kan bruges med begge hænder. Den har en optisk sensor på 12000 DPI og en holdbarhed på 50 millioner klik. Den kommer også med seks programmerbare knapper, on-the-fly DPI-skift og RGB-belysning.

 

ASUS ROG Pugio II Gaming Mouse

ASUS ROG Pugio II er en højrehåndet gamer-mus med en 16000 DPI optisk sensor. Den har en holdbarhed på 50 millioner klik og leveres med syv programmerbare knapper. Den har også on-the-fly DPI-skift og RGB-belysning

 

ASUS ROG Sica II Gaming Mouse

ASUS ROG Sica II er en højrehåndet gamer-mus med en optisk sensor på 5000 DPI. Den har en holdbarhed på 50 millioner klik og leveres med seks programmerbare knapper. Den har også on-the-fly DPI-skift og RGB-belysning

ASUS ROG Strix Impact II Gaming Mouse

ASUS ROG Strix Impact II er en højrehåndet gamer-mus med en optisk sensor på 16000 DPI. Den har en holdbarhed på 50 millioner klik og kommer med seks programmerbare knapper. Den har også on-the-fly DPI-skift og RGB-belysning.

 

ASUS ROG Chakram Core trådløs gaming-mus

ASUS ROG Chakram Core er en trådløs gaming-mus med en 16000 DPI optisk sensor. 50+ timers batterilevetid og ni programmerbare knapper. Den har også on-the-fly DPI-skift og RGB-belysning.

 

Konklusion

Uanset hvad dit budget er, eller hvad din foretrukne spillestil er, er der en ASUS ROG gamer-mus, der er perfekt til dig.

 

Fra entry-level Sica II til high-end Chakram Core, der er noget for enhver smag i 2022-serien af gamer-mus fra ASUS ROG. Så, hvad venter du på? Kom i gang med dit spil!