Derfor skal du overveje blue light briller

Har du ikke hørt om de populære blue light eller blå lys briller endnu? Det må næsten være en fejltagelse, for det er en god måde, hvorpå du kan beskytte dit syn. Men bare rolig, du får en kærlig guide her med alt, du bør vide om blue light briller. Find de næste blue light briller her.

Hvad er blue light briller?

Beskyt dit syn og pas på dine øjne med blue light eller blå lys briller. Du kender sikkert til læsebriller, men blue light briller er det helt nye på området. Brillerne blokerer det blå lys fra dine digitale skærme. Det er dette blå lys, der er skadeligt for dine øjne og til dels dit hoved. Find stort udvalg af briller mod blåt lys. Der findes mange forskellige stel på markedet, og du kan helt sikkert finde et par, der passer smukt til dig. Du behøver ikke nødvendigvis have nedsat syn for at bruge disse briller.

Sov bedre med blue light briller

Du har sikkert hørt mange gange før, at hvis du har svært ved at falde i søvn ofte, så skal du først og fremmest forsøge at fjerne telefon og TV lige op til sengetid. Men med blue light briller, der blokerer det blå lys fra skærme, er der ikke længere noget problem. Det kan også være, at du enten i løbet af dagen, eller når du går i seng, oplever at have ondt i hovedet. Du bør selvfølgelig altid smutte en tur til optiker for at tjekke dine øjne, men her kan de blå lys briller altså være helt essentielle for at undgå den trælse hovedpine. Du kan nemlig især opleve at få en slem omgang hovedpine, når du bruger meget af dagen foran din skærm eksempelvis qua et job, der kræver det.