Har du hørt om Ratél?

Et udviklings og produktions firma i Kolding, som har skabt en giftfri rottefælde til kloark og bygninger. Den er mekanisk og derfor nem at sætte op, reparer og bruge. 

 

Ratél sælger deres effektive rottefælder i mange foeskellige lande i verden, For nyligt var de på tur til New York og Paris, som begge er plaget af rotter. Vent og se en dansk opfindelse få skovlen, eller rettere sagt kæben under de ækle gnavere.

 

Herhjemme i Danmark bruger både firmaer og det offentlige, de giftfri kloarkfælder med fantastiske resultater. Selvom det mest er offentlige og firmaer som køber rottefælderne, kan private også være med.

Få styr på rotterne med Ratél

Udover de effektive og stabile mekaniske rottefælder, har Ratél også udviklet en app – Ratelcom. Heri kan du holde øje med din fældes effektivitet og se om den måske skal flyttes. Rotterne bliver dræbt på en human måde og blokerer ikke fælden bagefter.

 

Da fælden er mekanisk kan den tåle megen vand, som under skybrud eller tøvejr. Den holder også til større temperaturudsving, og er ligeglad med tørke.

Der er mange fordele ved en mekanisk rottefælde til kloak og andre rør.

Kontakt os

Har du brug for at høre mere om vores produkter, kan du kontakte os via ratel.dk eller vores kontakt side. Vi hjælper gerne med råd og vejledning i forhold til opsætning af kloak rottefælder og andet.