Sådan kommer du i gang med at købe Bitcoins

Skal du i gang med at købe dine første Bitcoins, så er det vigtigt, at du er godt informeret. Der er nemlig enormt mange hjemmesider på nettet, der sælger Bitcoins, men man skal vælge med omhu. Men er det en god idé at investere i Bitcoins, og hvor gør man det henne? Find svarene på det hele i denne artikel.

 

Hold øje med gebyrer på hjemmesider

Når du går i gang med at søge for at finde en hjemmeside, hvor du kan købe Bitcoins, opdager du hurtigt, at der er rigtig mange muligheder. Det er her, at man skal være kildekritisk og god til at sortere fra. Noget af det mest åbenlyse, du kan vælge at kigge efter, er hvilke gebyrer de tager for deres veksling. Når man køber Bitcoins, så omsætter eller veksler man jo sine egne danske kroner til Bitcoins, og denne transaktion koster penge – som kaldes for et gebyr. Her skal du kigge efter hjemmeside, der ikke har et højt gebyr, så du får mere for dine penge.

 

Køb dine første Bitcoins på denne side

Vil du gerne finde ud af, hvor det så er bedst at købe sine Bitcoins, så du kan lave den mest sikre investering? Du kan med fordel bruge CoinBase som din platform, når du skal handle med dine Bitcoins. Dette er en hjemmeside, man ved, man kan stole på, hvor det er den største amerikanske hjemmeside, hvor man kan handle med Bitcoins, samt andre former for kryptovaluta. Disse kunne eksempelvis være Bitcoin Cash, Litecoin eller Ethereum. Men det kan være, at du skal starte med Bitcoins, hvis du er helt ny på aktiemarkedet.

 

CoinBase: det sikre valg

Det er en god idé at vælge CoinBase, fordi du kan være ganske sikker på, at det er en sikker hjemmeside. De lukker f.eks. ikke nogen ind, før man har vist sit pas. Det er blot noget, du kan bruge din telefon til at tage et billede med, så det behøves slet ikke at være besværligt.

 

De to valg: eje eller flytte af Botcoins?

Læs om at købe bitcoins her og bliv f.eks. klogere på, hvad du kan vælge at gøre med dine Bitcoins, efter du har købt dem. Du kan nemlig enten lade dem stå inde på din CoinBase konto, eller du kan oprette en tegnebog – det kaldet på engelsk for ”wallet”. Ved sidste mulighed kan du få lov til at ”lege” lidt mere med dine Bitcoins, og du kan lære mere om hele aktiemarkedet omkring. Det er for dem, der virkelig finder investering og aktier interessant.

 

Hvorfor investere i Bitcoins?

Men der er så meget, man kan vælge at investere i, så hvorfor vælge Bitcoins? Bitcoins er tydeligvis noget, der er kommet for at blive, hvilket er den første gode grund til, at det er fornuftigt at lave en investering i det. Derudover skal man på aktiemarkedet altid følge med i, hvad der fungerer, og det er her, man skal slå til og lave sine investeringer.