Sådan sikrer du, at din bil altid er køreklar

Når du driver en virksomhed hvor du lever af at køre ud til kunderne, så er det ekstra vigtigt at du sikrer dig at dine biler altid er køreklar. I værste tilfælde kan det at bilen er i stykker koste dig kunder og omsætning.

Så hvis du ikke allerede har lagt en plan for hvordan du holder dine biler køreklar, så er det i hvert fald en god ide at gøre det nu.

Indendørs parkering

Har du mulighed for det, så vil det selvfølgelig altid være optimalt at dine biler kan holde indendørs, på den måde er bilen lidt varmere i vintermånederne end hvis den holdt udendørs, og du slipper helt for bøvlet med at skrabe bilen fri for sne og is, og at tænde motoren i forvejen for at varme bilen op osv.

En carport er også et fint alternativ til indendørs parkering og giver stadig mere beskyttelse.

Ugentlig vedligeholdelse

Din bil kører selvfølgelig hverken bedre eller dårligere af at blive gjort rent en gang om ugen, men er du afhængig af en velfungerende bil i virksomheden, så kan det dog alligevel anbefales at rengøre bilen både ude og inde en gang om ugen. Når bilen bliver gjort rent er der nemlig også mere sandsynlighed for at du opdager evt. skader eller andet.

Indfør samtidig et tjek vedr. om alt er påfyldt og klar på bilen. Sprinklervæske, kølervæske, motorolie osv. på den måde er du hele tiden foran ift. at opdage hvis noget ikke er som det skal være.

Overhold service og kontrol hos dit værksted

Det er altid en god ide at overholde service og kontrol aftaler med dit værksted. Hvis du ikke selv er mekaniker er der mange ting på bilen du ikke umiddelbart kan se, og selv om garantiperioden er udløbet er det stadig en god ide at få dit værksted til at gå din bil igennem regelmæssigt.

Find et værksted der har tid

Skulle uheldet være ude alligevel, så er det vigtigt at du i forvejen har et godt samarbejde med et værksted som ved hvor vigtigt det er for dig at have din bil hurtigt på vejen igen. Er du god fast kunde hos et værksted så har de ofte en lånebil til dig.

Lad derfor være med blot at vælge det første og det bedste, der kommer frem når du leder efter et autoværksted Taastrup, men tag en snak med værkstedet, så du ved de har tid og plads til dit erhverv og dine biler.