Usynlig bøjle – få dine tænder rettet, uden nogen kan se det

Måske er du en af de mange voksne, der går rundt og er ked af, at du ikke fik rettet dine tænder hos skoletandlægen, da du var børn? Måske du ligefrem ville ønske, at du havde sagt ja tak til at få en fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, på, da du var i dine teenageår og ellers svor, at det var det sidste, du nogensinde ville gøre? Og måske tror du, at det nu, hvor du er blevet voksen, er for sent at få rettet dine tænder?

 

Bare rolig. Du kan godt tro om igen. Selvom du måske ikke kan forene en fastsiddende bøjle, der skal sidde i flere år og i øvrigt kræver massevis af tandlægebesøg, med din professionelle karriere, hvor du hver dag skal mødes med vigtige kunder, så findes der en løsning, der helt sikkert vil passe dig.

 

Hos 1Smile, din nye private tandretningsekspert, har de udviklet den ”usynlige bøjle”. En usynlig bøjle fungerer som et sæt skinner i plast, der er tilpasset dine tænder og kan tages ind og ud alt efter dine behov. Bøjlen er lavet af fuldstændig gennemsigtigt plastikmateriale, og dermed er der altså ingen, der kan se, at du har en bøjle i og er i gang med at gennemgå en tandretning. Med andre ord kan du altså have en usynlig bøjle på til forretningsmøder, kundebesøg og alt andet, der kræver at du ser smart og professionel ud.

 

Nu tænker du måske, at alt dette lyder for godt til at være sandt, og at der stadig er mange problemer ved at vælge en usynlig bøjle til tandretning. I dag er der for eksempel flere og flere forretningsmøder, der foregår hen over en god middag eller måske en brunch. Og hvad gør du så med bøjlen, når du skal spise sammen med kunden? Bare rolig. Også her har 1Smile tænkt det hele igennem og sørget for den bedste løsning til dig. Din usynlige bøjle kan nemlig tages ud, nemt og hurtigt, og lige når du har lyst. Når du første gange modtager dine plastikskinner, får du hos 1Smile også en lille holder med, som du kan putte dine skinner i, når du skal spise. Du kan altså helt diskret tage din bøjle ud, spise en god middag med dine kunder eller forretningspartnere og derefter nemt tage bøjlen på igen – helt uden at andre end dig vil lægge mærke til det!

 

Har alt det ovenstående fanget din interesse? Det kan vi godt forstå. Med 1Smiles usynlige bøjler har alle professionelle forretningsfolk nu muligheden for at kombinere et snorlige smil med arbejde, helt og aldeles diskret. Vil du høre mere, så kontakt 1Smiles klinik i Aarhus eller København allerede i dag til en uforpligtende samtale.