3D Print – start dit 3D print projekt her

Hej og velkommen til denne lille blogpost omkring 3D print Vi elsker 3D print og vi håber også at du vil komme til at elske 3D print ligeså meget som vi gør. En af de måder som jeg kan måle på hvor meget du elsker 3D print er Hvor mange 3D printer vi har. Jeg lyver ikke når jeg skriver at vi har så mange 3D printer at det kan være svært at komme rundt på kontoret. men Det stopper ikke her at Vi fortsætter med at sige 3D printer og nedefter større lokaler.

 

I denne lille opstilling vil svare på nogle af de meget populære spørgsmål så vi får omkring 3D print. Hvor mange Fortsat en meget ny teknologi men vi har været med 3D print i mange år og for os er det en helt naturlig udvikling på teknologi. det der optager os mest i øjeblikket Ring lavpraktisk er hvordan vi kan 3D printe i farver. dette bruger vi til at 3D printe vores populære figurer og Butthead PS4 custom images. men der er også flere og flere af vores kunder som ønsker mere avanceret 3D print i farver. Det er en helt ny teknologi som giver så mange udfordringer men vi har efterhånden fået løst. og vi glæder os helt utroligt meget til at vise jer vores 3D print i farver.

 

3D print – se de mest stillede spørgsmål her

 

Når du først har købt i 3D printer er næste spørgsmål eller første spørgsmål Hvilke software skal jeg bruge til 3D print. for at komme i gang med at kunne forberede 3D model til 3D print skal du som minimum have det som der hedder en 3D slicer. i dag er det således heldigvis er de fleste 3D printer kommer med deres egen slim som du kan bruge med det samme. hertil er der en række Open Source alternativer og den mest populære 3D Slicer til FDM printer er ultimaker Cura. den mest alsidige og mere avanceret hedder simplify3d. hvis du arbejder med at se printere kan vi anbefale Lychee Slicer eller et lille program der hedder Chitubox. 

 

Et andet spørgsmål som vi ofte får jeg hvorfor er 3D print vigtigt. og det er klart at at det er et spørgsmål vi ikke kan svare på uden at være meget farvet. det mener jeg 3D printer vigtigt på grund af de varme åbnede får det som det giver at benytte 3D print. du vil have mulighed for at producere modeller et emner der har gjort med Trier som der ellers ved traditionelle ved toget vil være vanskelige eller helt herfra til depotet. også hvis du har en begrænset erfaring at redigere i Designs og skrevet den nye og skræddersyet tilpassede dele.  Vi tror på at 3D print i fremtiden at evnen til helt at ændre på de traditionelle franske metoder som vi benytter i dag og skal tiden være med til at tænke mig at demokratisere produktionen af af værktøjer forme andre skræddersyede dele. 

 

Sluk alle pærer fra blot at henstille til at du tager telefonen eller sender en mail og fortæl os om Hvilke spørgsmål du har som du har på 3D. det Sidder klar til at tage imod din henvendelse og du kan selvfølgelig også altid få et uforpligtende tilbud på 3D print. 

 

 til sidst er der blot at nævne en stor Tak for at du læste denne lille post og jeg håber at du havde mindst ligeså stor glæde ved at læse den som jeg havde ved at diktere den. hvis du skulle ønske at lære mere om 3D print og få svar flere spørgsmål kan du med fordel klikke på dette link der er i denne post du kommer ind til en guide med Endnu flere 3D print svar.om samme guide Vil du også kunne finde vores mail og telefon nummer og jeg håber at du vil tage chancen for at kontakte en af vores dygtige medarbejdere der sidder klar alle hverdage til at svare på dine spørgsmål om 3D print. og husk at det så også altid muligt at modtage 100% uforpligtende tilbud om 3D print.