Hvor kan jeg sælge mine beats?

At producere beats og instrumentaler har aldrig været nemmere. Alt det kræver er en computer og et musikprogram – også kaldet DAW. Dette betyder også, at tilgængeligheden har medført, at mange prøver kræfter med at producere beats. Især i Danmark har vi over de seneste år set ganske unge producere der har produceret beats til nogle af verdens største rappere. Så hvis du sidder som producer og føler, at du har nogle gode beats, som du gerne vil sælge, så hvorfor ikke prøve? I denne artikel kan du blive klogere på, hvor du kan sælge dine beats.

Sælg dine beats på YouTube

Videouniverset YouTube er et godt sted at begynde at sælge dine beats. Du kan oprette en kanal gratis og begynde at uploade dine beats med det samme. Det er en god idé at bekræfte din konto, fordi det giver dig mulighed for at tilføje tilpassede miniaturebilleder og uploade længere videoer.
Det er vigtigt, at du husker, at YouTube er en videoplatform, så du vil ikke være i stand til at uploade MP3- eller WAV-filer direkte, hvilket ofte er disse formater man producerer beats i. Du skal derfor bruge et simpelt videoredigeringssoftware såsom Movie Maker 10 for at kombinere dine lydfiler med et baggrundsbillede efter eget valg til en video.
Du skal også sørge for, at du for hvert beat, du uploader, angiver nogle kontaktoplysninger i videobeskrivelsen. Kunstnere, der finder dine beats, bør nemt kunne kontakte dig. Inkludering af din e-mailadresse er det absolutte minimum, men du kan også linke til din beatstore, sociale medier og hjemmeside.

Sælg beats via Instagram

Sociale medier kan være en god måde at komme direkte i kontakt med kunstnere på. I de tidlige dage ved salg af beats, ville producenter sende en e-mail til rappere, der bad om beats på Twitter. Det plejede at fungere ret godt, fordi markedet ikke var så mættet, som det er i dag. Selvom denne praksis stadig foregår, vil mængden af ​​konkurrence, du vil møde efter denne metode, være enorm. Selvom du sender dine beats til hundredvis af kunstnere hver uge, kan du ikke forvente, at du vil modtage et svar, fordi kunstnernes e-mailadresser bliver bombarderet med beats hele tiden.

Nu om dage vil du have en meget bedre succesrate ved at sælge beats, hvis du når ud til mindre kunstnere på Instagram. Sørg for, at du har dine beats lagt på din Instagramprofil, og begynd at skriv til rappere og sangere, som du tror, ​​vi vil være et godt match til din lyd. Hvis dine beskeder er personlige, høflige og ægte, vil kunstnere give dig deres e-mail og tjekke dit arbejde ud. Når du først har etableret en forbindelse, vil det være meget nemmere at sælge dine beats

Opret en Beatstore

At have en dedikeret beatstore gør processen med at sælge beats meget nemmere og bekvemt for både dig og køber. Først og fremmest vil en beatstore give kunstnere, der er interesseret i din musik, mulighed for at betale for og downloade dine beats inden for få minutter. De behøver ikke at sende dig en e-mail om priserne og de forskellige licensmuligheder, og du behøver ikke at mikroadministrere hvert salg. Din beatstore vil have alle de vigtige oplysninger udlagt, betalingsbehandlingen vil blive taget hånd om for dig, og hvert beat, du sælger, vil nemt kunne downloades fra platformen. Der er mange udbydere af beatbutikker, men de to mest populære er BeatStars og Airbit.