Beskyt din cykel mod tyveri – Invester i en god cykellås

Når du køber en ny cykel, er det vigtigt, at du også investerer i en god cykellås. Ellers kan du risikere, at din cykel bliver stjålet – og det vil jo ikke gavne dit budget. Der er ingen tvivl om, at cykellåse er et must, hvis du vil beskytte din cykel mod tyveri. Se cykellåse her, så du kan finde den helt rigtige løsning til netop din cykel.

Tyverisikring af cyklen kan være en udfordring

Der er ingen tvivl om, at det kan være en udfordring at beskytte sin cykel mod tyveri. Især hvis man bor i et område, hvor der er mange cyklister på gaden. Derfor kan det være en god idé at investere i en god cykellås, som du altid kan have med dig, når du tager din cykel med på farten.

De forskellige typer cykellåse

Der findes et hav af forskellige typer af cykellåse, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige løsning til din cykel. Men heldigvis er der hjælp at hente. Vi har nemlig lavet en guide til de forskellige typer af cykellåse, så du kan finde den helt rigtige til netop din cykel.

Bøjle-, kabel- eller kædelås?

De mest populære typer af cykellåse er bøjlelås, kabellås og kædelås. Det skyldes, at de har den fordel, at du kan låse din cykel fast til fx en lygtepæl eller cykelstativet, så du er helt sikker på, at din cykel bliver holdende lige der, hvor du har parkeret den. Er du typen, der altid mister dine nøgler, kan det være en fordel at vælge en cykellås med kode i stedet for.

Fastmonterede og forsikringsgodkendte cykellåse

En fastmonteret cykellås har den fordel, at du ikke kan glemme den hjemme, da den sidder fast på cyklen. Nogle af de mest solgte cykellåse er de forsikringsgodkendte cykellåse. De fleste forsikringsselskaber kræver, at du har en sådan lås på, hvis forsikringen skal dække en stjålen cykel. Derfor kan en forsikringsgodkendt lås være en fornuftig investering.