Blødgøringsanlægget Leyco SOFT 9 er det mest solgte

Hos Aqua Danmark kan du få mange forskellige blødgøringsanlæg til mange forskellige behov. Et blødgøringsanlæg leverer kalkfrit vand, også kaldet blødt vand, til hele din bolig. Aqua Danmarks mest solgte anlæg er Leyco SOFT 9.

Leyco SOFT 9
Blødgøringsanlægget Leyco SOFT 9 er et kompakt anlæg som har stor kapacitet. Anlægget passer perfekt til en familie på 1-6 personer og kan let integreres i den private bolig. Det skal installeres der hvor vandet kommer ind i din bolig, som oftest er i bryggerset eller kælderen. Anlægget skal installeres af en autoriseret VVS’er og kræver ikke noget vedligeholdelse. Dog skal du fylde salt på anlægget da det fungerer via ionbytning. Det betyder at anlægget bytter kalken i vandet ud med natrium. Det er en simpel og god fungerende proces, og hvis du bruger salttabletter som er fødevaregodkendte så er Leyco SOFT 9 godkendt til drikkevand og kan dermed bruges i hele huset, hvilket giver mange fordele. Derudover anbefaler Aqua Danmark at du får et servicetjek på anlægget således at det tjekkes, vedligeholdes og renses mindst en gang om året. På den måde er du sikker på at opretholde kvaliteten af drikkevandet.

Fordele ved Leyco SOFT 9
Aqua Danmarks Leyco SOFT 9 anlæg har mange fordele. Blandt andet kan regenereringstiden på anlægget indstilles manuelt. Det betyder at anlægget kan sættes til at regenerere om natten eller om dagen når du er på arbejde. Når blødgøringsanlægget regenerer renser det salttanken og det er derfor en stor fordel at det kan ske når der ikke er noget aktivt vandforbrug i huset. Anlægget leverer nemlig ikke kalkfrit vand imens det regenerer.

En anden fordel er at du kan benytte dig af alle mærker af salttabletter. Nogle blødgøringsanlæg kan kun fungere med et bestemt mærke af salttabletter og det kan være en dyr fornøjelse. Men med Aqua Danmarks Leyco SOFT 9 anlæg kan du købe de billige salttabletter fra byggemarkederne eller fra Aqua Danmarks hjemmeside. Du kan også bestille et saltabonnement hos Aqua Danmark så du ikke selv skal huske at købe salttabletterne ind, men i stedet kan få dem leveret direkte til døren.

Der er også en drift besparelse ved at anskaffe sig et Leyco SOFT 9 blødgøringsanlæg. Du sparer penge på rengøringsmidler da der ikke kommer kalkaflejringer på fliser, toilet, vask osv. Derudover skal du ikke afkalke elkedel og kaffemaskine, og du kan bruge mindre sæbe både når du er i bad og vasker tøj. Derudover kan du vaske med lavere temperaturer da det bløde vand passer godt på fibrene i dit tøj. Der kommer heller ikke kalkaflejringer i din varmtvandsbeholder og vandrør hvilket gør at du kan sparer op til 30% på varmeregningen.

En sidste fordel når du handler hos Aqua Danmark er at blødgøringsanlægget Leyco SOFT 9 leveres med alt hvad der skal bruges til installationen. Du skal altså ikke pludselig stå og mangle noget når VVS’eren er der, og det er let og lige til for VVS’eren at installere anlægget.

Held og lykke med dit nye blødgøringsanlæg.