Erstatningsadvokat – få styr på din erstatning

Den dag i dag er der enormt mange ting, der kan tage tid for den enkelte person. De fleste voksne arbejder mellem 30 og 40 timer om ugen, og dertil kommer så den tid der bruges på at sove, sammen med familien, med vennerne og til diverse fritidsaktiviteter. For langt de fleste er tiden kostbar, og derfor er det også vigtigt, at man husker at prioritere sin tid. Det er alt for nemt at blive fanget i tidskrævende problemstillinger, som egentlig kunne løses langt nemmere og hurtigere, hvis man henvendte sig til de rette fagfolk. Dette gælder for eksempel i juridiske sager. Her vil den almene privatperson snildt kunne bruge mange, mange timer på at sætte sig ind i de kringlede juridiske regler på et område. Dette til trods for at en uddannet advokat måske kunne danne sig et overblik over hele sagen og dens videre forløb i løbet af kun få minutter.

 

Erstatningssager kan trække tænder ud – men hvorfor?

 

En af de former for sager, der typisk kan tage allerlængst tid at komme til bunds i, er erstatningssager. Reglerne på området er ofte komplicerede, og der er mange små smuthuller og undtagelser, som man skal være opmærksom på, når man søger om erstatning. Varetager en almen person sin egen erstatningssag, er der derfor overhængende fare for, at denne vil overse en vigtig del og dermed ikke få den erstatningssum, som personen faktisk er berettiget til. Det er ærgerligt, og det bliver endnu mere ærgerligt, når man tænker på, at der faktisk er en nem og oplagt løsning på problemet. Det eneste, man skal gøre, er at kontakte en erstatningsadvokat, som kan hjælpe med at holde styr på sagen og rette henvendelse de rigtige steder.

 

Kan det betale sig at hyre en erstatningsadvokat?

 

Et af kendetegnene ved erstatningssager er, at det typisk ikke er små beløb, som man er berettiget til. Der kan ofte være tale om flere hundredetusinde kroner, og dermed er det altså heller ikke et område, hvor det kan tilrådes at spare på advokatbistanden. En erstatningsadvokat er nemlig din garanti for, at du får udbetalt det fulde beløb, som du har krav på. I nogle tilfælde er det tilmed sådan, at du kan være berettiget til erstatning fra mere end ét forsikringsselskab, og også dette vil advokaten have helt styr på, således at du ikke overser noget.

 

Hvis du har været ude for en arbejdsskade, et uheldigt fald eller en anden ulykke, som du nu skal søge økonomisk erstatning for, er det derfor en rigtig god idé at kontakte en advokat med speciale i erstatningssager. Et bud herpå kunne for eksempel være advokatfirmaet LRP i Horsens, hvor alle deres dygtige advokater har mange års erfaring med at føre erstatningssager.