5 fordele ved at benytte ejendomsadministration

Hvis du ejer en lejlighed, bolig eller for den sags skyld flere boliger, så kan du med fordel betale dig fra alt det praktiske hos en professionel ejendomsadministrator. I dette indlæg giver vi 5 fordele der kommer med ved at benytte sig af en ejendomsadministrator.

 

1.Lejekontrakter

 

Hver gang en bolig skal lejes ud, kan det ikke undgås, at der skal laves en lejekontrakt. Det gælder også hver gang nye beboere skal flytte ind. Har du mange boliger, kan dette godt blive et konstant arbejde. Det kræver desuden også en god viden inden for boligudlejning at kunne udarbejde lejekontrakter. Med en ejendomsadministrator slipper du for at udarbejde disse lejekontrakter. Det er et stort og tidskrævende arbejder, som du her slipper for.

 

2.Regnskab

 

At leje boliger ud kræver arbejde med diverse former for regnskab. Der bliver også typisk sendt vand- og varme regnskab ud to gange årligt fra de ansvarlige selskaber, som du skal stå til ansvar for, og efterfølgende videregive til udlejerne. Dette slipper du også for med en professionel ejendomsadministrator.

 

3.Huslejestigninger

 

Vi kender det alle sammen. Den årlige huslejestigning som sjældent er populære. Det kan tit føre til utilfredse lejere, som selvfølgelig ikke har interesse i at betale mere i husleje hver måned. Med en ejendomsadministrator skal du ikke påtage dig denne sure opgave, men blot lade dem står for dette.

 

4.Koordinering med diverse håndværkere m.m.

 

Det kan ikke undgås, at der ved ind- og udflytninger skal håndværkere ind og istandsætte lejligheden. Derudover kan der ske andre ting som f.eks. en ødelagt opvaskemaskine, ødelagt elevator eller et toilet, som der ikke duer. Alt koordinering med håndværkere til alle disse opgaver kan tage langt tid. Det slipper du for ved at benytte en ejendomsadministrator.

 

5.Løbende kontakt med lejer

 

Når du udlejer en bolig til en lejer, vil der altid være nogle henvendelser til dig. Det kan være om en ting der er gået i stykker eller lignende. Alt den løbende kontakt med lejer vil med ejendomsadministration gå uden om dig.