Kurser, konferencer og uddannelser er vejen til fortsat vækst

I bestræbelserne på at fortsætte fremgangen i et firma, ved enhver ejer og direktør, at det er helt essentielt at medarbejdere og ledelse holdes til ilden og er motiveret for at udvikle sig selv og i sidste ende firmaet.

Det er en faldgrube hos mange mennesker, at hverdagen kan blive for triviel. Kontorjobbet kan hurtigt ende med at blive løst på autopilot, hvilket for langt de flestes vedkommende ikke just er motiverende eller inspirerende. Resultatet for den enkelte er selvfølgelig dalende arbejdsglæde, og for firmaet en ringere effektivitet og produktivitet.

Så hvad er løsningen? Hvordan er det så man holder de ansatte skarpe og motiverede? Blot at sørge for, at lønposen vokser, er på den lange bane et skråplan. De penge kan i hvert fald bruges på mange andre bedre måder. Kurser, konferencer og uddannelser er formentlig en af de bedste investeringer du som virksomhedsansvarlig kan gøre.

Det siges jo som bekendt, at er man ikke under udvikling, er man under afvikling. Og der er bestemt noget om snakken. Her er efteruddannelse til de ansatte et oplagt redskab at gøre brug af. Selvom det måske lyder en kende mere tørt end saftige lønstigninger eller medrivende teambuilding-ture ud i det blå, vil stort set alle finde det aldeles givtigt at få ny viden og nye kompetencer, som er direkte omsætningsbare i forhold til det daglige arbejde.

Kurser, konferencer og uddannelser kan selvsagt omhandle et hav af forskellige emner. Derfor er det belejligt, at der er firmaer, der har specialiseret sig i at udbyde netop denne slags efteruddannelse til virksomheder. Her er Montus er erfaren spiller på markedet og står klar til at blive din kommende partner.

Montus udbyder efteruddannelse i form af kurser, konferencer og uddannelser. Og det er stort set ligegyldigt, hvor du måtte mene, at der er huller og plads til opkvalificering for dine medarbejdere eller dig selv, så har Montus et kursus, en konference eller uddannelse det i sin portefølje.

Således udbyder de altså efteruddannelse til så godt som alle afdelingerne i dit firma. HR, marketing, kommunikation og jura, for blot at nævne nogle af de områder, som Montus gerne efteruddanner i. Af mere lavpraktiske forløb, deler Montus gerne ud af deres viden om Office-pakken og Excel, foruden at uddanne koordinatorer, ledere og chefsekretærer.

Montus opererer i tre af de største danske byer, nemlig Odense, Aarhus og København. Derfor er der altså altid et Montus-forløb, der venter på at blive taget i en acceptabel afstand fra jeres firma. Underviserne hos Montus repræsenterer en bred vifte af kompetencer og erfaringer. De fleste bestrider flotte stillinger i erhvervslivet og underviser for Montus ved siden af. Du vil altså komme til at møde undervisere, der selv har erfaring med at omsætte de kompetencer, som de underviser i.