Underbukser i bambus – et musthave for alle!

Det er ikke længere kun de supermoderne og hippe mennesker, der går med underbukser i bambus. Alle kan have glæde af disse underbukser, for deres egenskaber taler for sig selv. I denne artikel vil vi fortælle dig om fordelene ved at gå med bambus underbukser – uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde.

Bambus underbukser er et relativt nyt begreb

Det er ikke længe siden, at underbukser i bambus var et relativt ukendt begreb. De fleste underbukser på markedet var lavet af bomuld eller polyester – og sådan har det været i mange år. Men da man for cirka 20 år siden begyndte at eksperimentere med at lave tekstiler af bambusfibre, opdagede man hurtigt de mange kvaliteter ved stoffet, og der gik ikke længe, inden man begyndte at lave blandt andet sokker og underbukser af bambus.

Mere miljøvenlige underbukser

Er du på udkig efter et par underbukser, der er lidt bedre for miljøet? Så skal du helt klart vælge et par underbukser i bambus! Bambus er et af de få materialer, der kan regenerere sig selv – og det gør den meget mere miljøvenlig end for eksempel bomuld. Der kan nemlig dyrkes mere bambus på et mindre areal, det vokser hurtigere, kan høstes oftere og kræver betydeligt færre ressourcer end bomuld. Men underbukser i bambus er ikke kun bedre for miljøet – de er også bedre for dig!

Underbukser i bambus er bløde og behagelige

Underbukser i bambus føles helt anderledes på huden, for de er særligt bløde. Det skyldes, at bambusfibrene er helt glatte, så bambus underbukser nærmest føles som silke. Bambus indeholder også et naturligt antibakterielt stof, som gør, at underbukserne ikke afgiver lugte, og de kan endda virke beroligende på huden. Derudover absorberer bambus underbukser meget fugt – så du undgår at føle dig svedig.