Leje vs. køb: her er fordelene ved at leje brugt materiel

Som virksomhed kan man ind imellem blive hyret til at udføre en opgave, man ikke nødvendigvis selv har det rette materiel til. Projektet er måske en god sum penge værd, men skal man ud og anskaffe sig de rette maskiner, kan tallene hurtigt gå fra grøn til rød.

 

For der er ingen tvivl om, at materiel er en investering. Det er omkostningsfuldt at anskaffe fra ny, og hvis man alligevel kun skal bruge en bestemt type maskine i en begrænset periode, kan det sjældent svare sig at købe den fra ny.

 

Men det betyder ikke, at man er nødt til at sige nej tak til et fedt projekt. Tværtimod. Efterhånden er der nemlig masser af virksomheder på markedet, der tilbyder udlejning af professionelt materiel til konkurrencedygtige priser.

Udlejning af materiel nær dig

Nordjysk Lift er en sådan virksomhed, der tilbyder udlejning af alle tænkelige typer af materiel til både private og erhverv. Med 11 afdelinger fordelt rundt om i landet, har du rig mulighed for at leje de redskaber og det tilbehør, du mangler, uanset om du befinder dig på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

 

Deres sortiment dækker mere end 20.000 produkter, som alle kan leveres på en hvilken som helst modtageradresse eller byggeplads i landet. Bliver du derfor hyret til et projekt, hvor der eksempelvist skal udskiftes eller males gavle, kan du med fordel leje saxlifte for den periode, du har brug for den i.

 

Udlejning af materiel foregår, helt ligesom leje generelt gør. Det vil sige, at du vælger den type lift, der egner sig til opgaven, oplyser hvor lang en periode, du vil leje den i, og betaler en pris på baggrund af disse informationer.

 

Når lejekontrakten udløber, afhentes eller leveres materiellet blot tilbage, og du hæfter ikke yderligere for noget som helst.

Opnå ekstra tryghed ved denne service

Når man lejer en saxlift eller en hvilken som helst anden type motordrevet materiel hos Nordjysk Lift, vil maskinen altid komme en tur forbi deres in-house værksted. Her gennemgås alle dele, således du er garanteret, at den maskine, du modtager, også er velsmurt og driftsikker.

 

Derudover har du også mulighed for – kvit og frit – at få en af deres fagkyndige medarbejdere ud og besigtige og lave opmålinger på det sted, dit projekt foregår. På den måde kan I i samarbejde finde frem til den helt rette materieltype og model, som leverer op til det formål og de behov, der måtte være.