Hvad skal medarbejderne have i nytårsgave?

Det skaber altid en god stemning at anerkende medarbejdernes indsats. Det kan gøres på mange måder. Når medarbejderne bliver anerkendt og værdsat på arbejdspladsen, øger det motivation og glæde ved at gå på arbejde. Medarbejdere løfter opgaverne i flok og skaber positive resultater gennem et helt år, og de er den primære årsag til, at virksomheden kan eksistere. Uden dem ville det ikke gå. Nytåret nærmer sig, og det er tid til at kaste et blik tilbage og se på, hvordan året er gået. Anerkend medarbejdernes indsats med en nytårsgave til dem alle. Giv medarbejderne en kop med billede på som en personlig gave og noget, der kan få medarbejderne til at mindes dette år.

Sig godt nytår med en personlig gave

Alle kan bruge en kop på arbejdspladsen eller privat. Der er mulighed for sjove og kreative ideer til koppen. Billedet kan være af noget fra en fælles begivenhed fra året, et slogan der skaber fælles ånd i teamet, medarbejdernes fotos, en takkehilsen osv. En kop med billede på er en kreativ gave at give, hvor medarbejderne kan modtage den i anerkendelse af deres indsats i løbet af året. Det er en god måde at afslutte året på og sige godt nytår til alle ved at uddele nytårsgaverne.

Hold styr på kopperne i tekøkkenet

Er der et fælles tekøkken på arbejdspladsen, er det en fordel at have sin egen kop. Så er man ikke i tvivl om, hvilken kop hører til hvem, og opvasken kan tages af koppens ejer. Gå ind i et nyt år og få orden i benyttelsen af kopperne i virksomheden. Med et fælles logo eller slogan signalerer kopperne også en samhørighed blandt medarbejderne. Det kan også være individuelle tekster og billeder på kopperne, for eksempel vittighedstegninger eller citater, der kan få medarbejderne til at smile, når de holder en velfortjent kaffepause.

Spred glæde nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at sprede glæde på arbejdspladsen ved at give en kop med billede på. Små gaver og fælles samlinger er det, der gør det hyggeligt at gå på arbejde. Det eneste du behøver at gøre, er at vælge nogle motiver og uploade dem til tryk. Du har også mulighed for at rette designet online. Herefter får du kopperne leveret til virksomheden. Så nemt og hurtigt kan du designe kopper til dine medarbejdere og afslutte året med en positiv anerkendelse.