Udlejning af pumpeudstyr i hele Skandinavien

Hos Dansk overpumpning udlejer vi pumper og udstyr til diverse opgaver. Med vores mange års erfaringer med pumpeopgaver, står vi også klar til at rådgive og vejlede dig om dine opgaver og hvilket udstyr vil være bedst at bruge for dig.

I vores arsenal af pumpeudstyr finder du slampumper og drænvands-pumper i mange størrelser. Der er også  pumper til tørstof, hvis vand har slæbt en masse bundslam med rundt. Disse pumper er gode til mindre og mellemstore opgaver og er nemme at sætte op og i gang.

Til større opgaver har vi dieselpumper i flere størrelser, som kan flytte store mængder vand, spildevand  eller tørstof derhen hvor det giver mening for jer. Har I brug for flere store pumper, kan I leje generatorer med. Dem har vi også i flere kategorier, alt efter opgavens størrelse og karakter.

Alt det materiale som der er brug for udover pumper og generatorer, har vi selvfølgelig også masser af. Slanger og rør i mange længder og størrelser samt afspærringsballoner.

Pumpe udlejning hos Dansk overpumpning

Sikrer jer det rette udstyr, den know-how I har brug for, med vores mange års erfaring og sikkerhed for et godt resultat. Har I brug for hjælp med opgaven, får I det og vi sætter også gerne alt udstyret op så I ved det er opstillet korrekt og virker.

Vi har høje krav til os selv og hvor meget vi påvirker miljøet når vi sætter pumpe udstyr op. Det rådgiver vi også gerne om når vi udlejer pumpeudstyr til jer.

Vi udlejer pumper og andet udstyr til private, erhverv og industri, så har du en opgave der kræver professionelt udstyr, grib knoglen og kontakt os. Vi udlejer udstyr i hele Skandinavien og sætter også op i hele Skandinavien.

Vælg Dansk overpumpning

Fordi – vi har mere end 20 års erfaring, vi er en seriøs partner, udlejer af pumpe udstyr. Vi er certificerede og vi er Meget bevidste om at passe på naturen, når vi sætter udstyr op. Vi har kun én planet og den har det ikke så pokkers godt.

Skulle din opgave gå over i en Akut opgave, kan vi indenfor 24 timer, og typisk meget korteere, udvælge, transporterer og sætte alt pumpeudstyr med generatorer og slange op for dig. Det bliver så til en lidt anden pris end hvis du selv kan ordne det. Men alt vil virke! Og er det et boligområde som er i fare, hvad betyder prisen for i forhold til menneskeliv?

Kort og godt. Om du har et mindre eller større pumpe projekt, som du skal leje udstyr til. Kontakt Dansk Overpumpning og få den rådgivning og vejledning som gør du får lejet det rette udstyr og ikke står med noget der ikke passer eller er for dyrt.