Understreg din maskulinitet med et Cuban Link-smykke

Smykker, halskæder, øreringe, fingerringe og armbånd. Umiddelbart vil de fleste nok få et billede af en kvinde pyntet med alt dette, fremkaldt på nethinden. Men den forestilling bør stå for fald. Det er nemlig blevet aldeles moderne at mænd også bærer smykker.

Det er langt fra et særsyn at se mænd gå rundt i bybilledet med ringe, armbånd eller halskæder. For langt de flestes vedkommende er der helt sikkert tale om et bevidst og moderigtigt valg, mens det for andre handler om at signalere noget om sin religiøsitet eller andre kulturelle tilhørsforhold.

Udtrykket på de smykker, der er lavet til mænd, varierer i lige så høj grad, som alle andre smykker, der er designet til kvinder. Hvis du søger et smykke, der skal understrege din maskulinitet gennem et råt udseende, skal du forsøge dig med armbånd eller halskæder lavet i det såkaldte Cuban Link.

Cuban Link knytter sig til selve kæden, og er betegnelsen for kæder, der er sammensat af relativt store og grove led. Dette giver det rå udseende, som mange forbinder med maskulinitet.

Cuban Link er langt fra en ny opfindelse. Vi skal faktisk helt tilbage til 70’erne, hvor man i Miami begyndte at lave smykker med netop dette udtryk. Disse smykker var også lavet til mænd, og blev som bekendt populære i hiphop-kulturen, hvor man især har set mange rappere bære de til tider overdimensionerede og tunge kæder.

At smykker til mænd er blevet moderne igen har naturligvis skabt et attraktivt marked. Dette kan også fornemmes hos forhandlerne af smykker. De store og velkendte forhandlere har således sikret et udvalg af smykker målrettet mændene, men derudover er der dukket forhandlere af smykker, udelukkende til mænd, op. Et eksempel herpå er danske Jewls.

Jewls er en internetbutik, der sælger danskdesignede smykker, lavet specifikt til mænd. I deres sortiment indgår armbånd, halskæder og fingerringe. Cuban Link er også at finde hos Jewls, og det både når det skal være armbånd eller halskæder. Her kan du vælge mellem guld- og sølvkæder – alle sammen med slebet overflade, der bidrager til det rå udtryk.

Cuban Link-smykkerne er desuden udstyret med en unik låsemekanisme, der gør det lettere end nogensinde før at tage sit smykke af og på.

Smykker fra Jewls kan du som nævnt være sikker på er dansk designet. Men ud over dette er du sikker på at få kvalitetsvarer, der er produceret i rustfrit stål af den bedste slags. Dette betyder, at du får smykker, der er fri fra skadelige og allergiske stoffer, og derudover er aldeles robuste.

Du kan således med sindsro undlade at tage dine smykker af, når du skal i bad, i svømmehallen eller til træning. Smykkerne fra Jewls modstår det hele.